Moj čisto novi električni Opel

Iskala sem nov avto, saj je bil ta katerega sem imela sedaj že kar star in zdelan. Vedno so mi bili všeč Opel avti, zato sem se odločila za to znamko. Šla sem na njihovo spletno stran in si ogledala njihovo trenutno ponudbo. Pozornost mi je pritegnil Opel električni avto, saj sem pomisli,a da bi bila to tudi najbolj pametna izbira. Nekako sem želela prispevati okolju, saj sem vedela, da so avtomobili eden izmed onesnaževalcev okolja. 

Poleg estetike električnega avtomobila me je privlekla tudi ugodna mesečna ponudba. Na avtomobile se bolj kot toliko se spoznam, zato sem povezavo do električnega Opel avtomobila poslala prijatelju, ki se tudi ukvarja s prodajo avtomobilov. 

Prosila sem ga za mnenje pri izbiri avta in ali predlaga katerkoli drug Opel model. Po nekaj dneh mi je odgovoril, da se strinja z mojo izbiro in misli, da je ta idelane zame, saj je:

  • Električen
  • Prostoren
  • V mojem cenovnem razredu

Ponudil se je, da gre z mano do Opel avtosalona in mi pomaga pri nakupu. Z veseljem sem sprejela ponudbo in že sva bila na poti. Ko sva vstopila v salon sem takoj zagledala avto katerega sem izbrala. V živo mi je bil še bolj všeč in brez dvoma sem bila, da je moja odločitev prava. Usedla sem se vanj in občudovala notranjost in eleganco, ki jo samo Opel avtomobili ponujajo. 

Približal se nama je prodajalec in, ko je videl moj nasmeh na ustih je vedel, da se ne rabi potruditi, da bi mi prodal ta avto. Stopili smo do pisalne mize kjer smo uredili vso dokumentacijo in plačilo. Kar pa je bilo najboljše je, da so imeli izbrani električni Opel na zalogi in mi ni bilo potrebno nanj čakati. Ko smo zaključili z vsem potrebnim, sem se še isti dan odpeljala z novim avtom.