Od prve uporabe je protibolečinski obliž edino, kar še uporabljam proti bolečinam

Moja obvezna oprema doma je že nekaj časa protibolečinski obliž, saj mi mnogo bolj pomaga kakor pa karkoli drugega. In to že neka časa. Še bolj zdrav je kakor pa karkoli drugega. Nekaj časa sem bila zelo zvesta protibolečinskim tabletam. Potem se je pa začelo dogajati, da sem jih vedno več uporabljala. Sicer je bil moj želodec vseeno precej dober glede tega in nisem imela nobenih težav, sem pa vseeno začela razmišljati zelo resno, kaj bi lahko naredila koli tega, ker mi ni bila kaj preveč všeč misel, da bi s tem nadaljevala predolgo.

Od prve uporabe je protibolečinski obliž edino, kar še uporabljam proti bolečinam

V resnici sem protibolečinski obliž, preskusila bolj za šalo, ker se mi je najprej zdelo vse skupaj nemogoče, da bi to lahko karkoli pomagalo. Res, da je bil opis zelo pristno napisan in je vseeno bilo napisano, tako da bi lahko delovalo. Ampak sama misel na to, kako delujejo tablete proti bolečinam in kako je lahko po tej logiki nekaj, kar je protibolečinski obliž, enako efektivno, ni bilo nekaj, kar bi lahko res razumela.

Ko sem pa protibolečinski obliž, prvič preizkusila sem bila pa na moje presenečenje čisto navdušena. Bolečina je izginila in nobene tablete nisem potrebovala. Za hip se mi je zdelo, da mnogo bolje delujejo kakor protibolečinske tablete, ampak tega ne bom trdila, ker res ne vem, ali je to nekaj, kar bi pri vseh delovalo na ta način. Ne poznam namreč nikogar, ki bi protibolečinski obliž, uporabljal in imel podobne izkušnje.